Stichting inzet voor Zorg biedt administratieve ondersteuning aan voor kleine zorgaanbieders en zzp-ers.

Vanaf december 2012 zijn we nauw betrokken bij Dinz als trainer en ICT helpdesk. Dinz levert de ICT voor de kleine zorgaanbieders en zzp-ers met een AWBZ/ ZVW/ MSVT/ WMO/JW, zorgt voor de juiste ICT voor de communicatie en declaratie met het zorgkantoor, zorgverzekeraar of gemeente. Maar ook andere ICT programma's in de zorg zijn geen probleem als er ondersteuning nodig is. Laat maar weten waar Stichting inzet voor zorg in kan ondersteunen op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Tevredenheidsonderzoek 2014 onder de zzp-ers die ondersteuning afnemen bij Stichting inzet voor zorg.